Hoe u de beste printplaten kunt laten maken

Laat alles door één bedrijf doen

Wilt u professionele printplaten laten maken? Kies dan voor een bedrijf dat hier al vele jaren ervaring in heeft. En zorg dat het gehele proces bij één bedrijf is ondergebracht. Zowel het ontwerpen en het produceren. Dan weet u zeker dat het bedrijf een hoge en constante kwaliteit levert. Het ontwerpen en produceren van zulke platen is immers een complex en nauwkeurig proces. Het is dus van groot belang een professioneel bedrijf hiervoor in te schakelen. In dit blog leest u meer over het laten maken van printplaten.

Kies voor gecertificeerd

printplaten-laten-makenZoals hierboven al gesteld, is het verstandig om voor deze klus een professioneel bedrijf in te schakelen. Zij verzorgen uw gehele project. Van prototype tot
eindproduct. Ook geniet u dan van het voordeel maar één aanspreekpunt te hebben. Nu zoomen we graag even in op printplaten an sich. Een bedrijf zoals hierboven genoemd, houdt vanzelfsprekend rekening met de EMC- en CE-richtlijnen. Op die manier kunt u later uw ontwikkelde printplaten laten certificeren. Wat helemaal mooi is bij zo’n bedrijf, is dat het u kan ondersteunen bij het testen van uw product voor een keuring bij een keuringsinstantie. U neemt dus een volledig pakket aan diensten af.

Gaat u ook voor méér dan printplaten laten maken alleen?

Graag komen wij nog even terug op de keus van een professioneel bedrijf om printplaten door te laten ontwikkelen. Zo’n bedrijf kan namelijk nóg veel meer voor u betekenen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de ontwikkeling van embedded software? Of complete behuizingen en bekabeling in uw pand laten verzorgen? Uiteraard gaan al deze klussen gepaard met deskundig advies. Kies daarom voor zo’n professional. Daar heeft u uiteindelijk veel meer profijt van. Zeker in vergelijking met een niet bij voorbaat betrouwbaar bedrijfje dat voor een appel en een ei deze taken uitvoert. Bij een professioneel bedrijf staat de klant centraal. Al uw eisen en wensen worden meegenomen en vertaalt in een passend ontwerp.

Printplaten komen in vele soorten

Graag geven wij u nog wat extra informatie over het product zelf. Elke printplaat bestaat uit een sterke, isolerende drager. Maar verder komen ze in vele verschillende soorten. Dit is afhankelijk van de:

  • Lijmsterkte
  • Buigsterkte
  • Verliesfactor
  • Volumeweerstand
  • Oppervlakteweerstand

Kies ook voor kwaliteit

Kortom, als u prima printplaten wilt laten maken, die ook nog eens volledig gecertificeerd kunnen worden, schakel dan een professioneel bedrijf in. Micro Systems bijvoorbeeld. Hét bedrijf om printplaten bij te laten maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *